Ontspanning op de Dag van het gedrag

Het programma van de Dag van het gedrag is rond. Behalve inhoud biedt de Dag ook ontspanning. De deelsessies en toespraken worden afgewisseld met ludieke elementen en muziek. Ook is er een informatiemarkt.

 

Deze is tijdens de inloop en pauzes toegankelijk. Bezoekers kunnen virtual reality-brillen van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) uitproberen en informatie krijgen over instrumenten voor het toepassen van gedragsinzichten. Ook de Koninklijke Vereniging voor de Staathuishoudkunde (KVS), met wie BIN NL samenwerkt voor het middagprogramma, heeft een stand.

De lunch wordt opgeluisterd door goochelaar Rich Magic. Ook zal de band Twips optreden tijdens de borrel. Twips heeft vooral een Nederlands repertoire en speelt niet alleen voor, maar ook graag mét het publiek.

Tot slot kunnen deelnemers zich wagen aan een schattingswedstrijd. In de zaal staan twee vazen gevuld met verschillende aantallen chocolademunten. Deelnemers mogen raden wat de exacte hoeveelheid chocolademunten is in iedere vaas. Hiermee wordt hun rationaliteit op de proef gesteld. De uitslag wordt tijdens de afsluiting bekendgemaakt.

Van de 300 plaatsen voor de Dag van het gedrag zijn er nog zo'n 30 te vergeven. Aanmelden kan tot woensdag 22 november.